fbpx

A 21. századi ember vágyálmai közé tartozik a kiegyensúlyozott életvitel, az ezzel járó jó közérzet és a pozitív gondolkodás.

A közösségi média oldalakon számos motivációs videóval, lelki egészséggel foglalkozó blogokban rengeteg pozitív idézettel, napi angyali üzenetekkel találkozhatunk, de akár fórumokon is tájékozódhatunk ebben a témában. 

Ekkor valóban lehetőségünk nyílik  arra, hogy a Facebook posztok görgetése közben elgondolkozzunk ezeken  a megerősítéseken, üzeneteken és levonjuk belőlük a megfelelő következtetéseket. 

Vegyük például a jelenlegi koronavírus járványt

Posztok, cikkek tömkelege kering a világhálón és ember legyen a talpán, aki ezek között ténylegesen megtalálja a hiteles tartalmakat. Ezek azok a pillanatok mindannyiunk életében, amikor érdemes jobban elmerülnünk önmagunkban, relaxációs zenéket hallgatni, vagy meditálni és ezalatt viseljük kedvenc stresszoldó női karkötő ékszerünket.

Barna Amoor Bull karkötő

Ezek az ásványgyöngy ékszerek biztosan pozitív hatással vannak lelkünkre és a testünkre, főleg ebben a nyomasztó és némely ember számára biztosan kilátástalannak tűnő élethelyzetben. 

Talán ezek azok az igazi élethelyzetek, amikor igazán szüksége van az embereknek az összetartásra, türelemre, pozitív gondolkodásra – ezzel is megmutatva, hogy sohasem késő összefognunk!

Ásványgyöngy karkötő stresszoldásra

Ezekben a napokban sokan otthonról dolgoznak, a gyerekek pedig még csak most ismerkednek a távoktatás előnyeivel és hátrányaival. Ez a hirtelen jött digitális átállás senki számára nem egy egyszerű feladat, hiszen ha anya, vagy apa is home-officeból dolgozik, akkor lehetnek feszültségek a családban. Ezeknek a feszült élethelyzeteknek a feloldására lehet remek viselet a férfi ásvány karkötő.

Vannak jáspisból készült ásvány ékszerek, melyek stresszoldó és auratisztító tulajdonságokkal rendelkeznek, de a rózsakvarcból készült női ékszereket is sokan kedvelik, mivel a szeretet köveként tartják számon és méregtelenítő, nyugtató hatásuk is közismert.

Az egyik legismertebb ilyen férfi ékszer a Barna Amoor Bull karkötő, amely tigriszszemből készül egyedileg. Ez az ásványgyöngy ékszer segíti az erősebbik nemet tisztán látni ezekben a nehéz napokban, valamint növeli a koncentrációs készséget is. Ez a férfi karkötő Amoor logóval és arany színű bikafejjel készül kézzel.

Tetszett a cikk? Akkor olvasd el az előzőt is ásványkövek tisztítása.


2 Replies to “Milyen ásványgyöngy karkötőt viselhetünk stresszoldásra?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár