fbpx

Az emberek szellemi és lelki állapotára az ásványok gyógyító hatással vannak. A különféle ásványköveknek más és más kisugárzásuk van, és rezgésükkel különböző energiamezőkre képesek hatni.

Régebben az asványokból készült ékszerek viselője nem nagyon foglalkozott azok hatásával. Három olyan kő is létezik a gyógyító ásványok között, amelyek nagyon sokoldalúak és általános módon fejtik ki előnyös hatásukat. De melyek ezek?

Jelen esetben a rózsakvarcról, a gránátról, és végül a hegyikristályról van szó.

A rózsakvarc a szerelem és a vonzás asványköve. Nagy hatással van az érzelmi életünkre, a romantika és szépérzék iránti igény fokozásával. A vonzás köveként azonban a pénzügyek alakulásában lehet a segítségünkre, ha mindig van nálunk egy ilyen kő a zsebünkben, vagy akár a táskánkban. 

A második a gránátkő, amely az erő és a biztonság köveként is ismert a köztudatban. Ez egy olyan gyógyító ásványkő, amely a testet és a szellemet is megerősíti, valamint segít abban is, hogy megtaláljuk a helyes önértékelést az önbizalomhiány és a nagyképűség között. Azt is érdemes tudni a gránátról, hogy hatékony ellenszere a depressziónak, illetve az alvászavar ellen is hatásos.

Harmadikként a hegyikristályt mutatjuk be. A hegyikristály gyógyító hatású, pozitív gondolkodásra hangol, és másképpen a szeretet kövének is nevezik. Ezek mellett segíti viselőjét a személyiségfejlesztésben, felszabadítja az elmét, megtisztítja a negatív gondolatokat és mentesít a stressztől.

Tiger eyes Amoor férfi karkötő

Férfi ékszer online

A férfi ékszerek közül az egyik legnépszerűbb a Black&Green Leopard Amoor karkötő, amely tigrisszemből és onix ásványgyöngyből készül egyedileg. A tigrisszem a bátorság köveként is ismeretes, viselete növeli a koncentrációs készséget, segíti a tisztánlátást, határozottabbá teszi a viselőjét, valamint a barátságokat is védelmezi.

Az Onix csökkenti a félelmet, az aggodalmaskodást. Az ilyen férfi ékszer viselője józan, logikus gondolkodású ember, aki mentálisan erős jellem, és rendelkezik magas szintű kitartással a problémák leküzdéséhez a mindennapi életben.

Nézz körül webáruházunkban és válogass a szebbnél szebb, kézzel készített karkötők közül, férfi ékszer kínálatunkból!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár