fbpx

Anyáknapi női karkötő kiválasztása lépésről lépésre

Sok nő szeret a csuklóján karkötőt viselni, mivel a női ékszer kihangsúlyozza a nőiességet és dekorációként is megállja a helyét. A testen viselt ékszer – legyen az a nyakban, bokán, vagy a csuklón – szépséget és kiegyensúlyozottságot mutat a külvilág felé.

A hölgyek hordhatnak magukon a felső testükhöz illő asványkövekből kirakott nyakláncokat, de olyan ásványgyöngy karkötőket is, amelyek a karcsúbb alakú, vékonyabb csuklóval rendlkező hölgyeknek állnak jobban. A valóság azonban az, hogy egy ékszert nem csak a külsejéről kell megítélni, hanem arról is, milyen anyagból készül és mennyire szolgálja a viselője személyiségét. 

Női karkötő vásárlás

Arre is érdemes odafigyelni a női karkötő kiválasztásánál, hogy az a női ékszer mennyire van összahangban a női ruhával, mind színben, mind pedig stílusban. Nem mindegy tehát, hogy az édesanya szolidan szeret öltözködni, vagy éppen ennek az ellenkezője – az elegánsabb, kirívóbb trendeket követi a divatban. 

Ezeknek a szempontoknak megfelelően válogassunk a webáruházakban megtalálható fémből, bőrből, vagy ásványkőből készült egyedi ékszerek közül.

Black&Shining Amoor karkötő

Fontos jellemzője a kiválasztási folyamatnak még az is, hogy vékonyabb, vagy szélesebb csuklóra vásároljuk az adott női karkötőt. 

A karcsú nők vékonyabb csuklóval születnek, ezért számukra a kecsességet előtérbehelyező könnyebb, kisebb kövekből készült ásvány karkötők az előnyösek. Ezek lehetnek vékony női karkötők, kis medálokkal. 

Akik pedig vastagabb csuklóval rendelkeznek nyugodtan hordhatnak nagyobb ásványokból összeállított karkötőket, amelyek alkalmasak a mindennapos viseletre és nem kényelmetlenek. Ha ezek szerint választunk, akkor a széles karkötő közepén lehet egy masszívabb gyógyító ásványkő, amely kiemeli a csukló eleganciáját.

A te anyukád is otthonról dolgozik?

Otthonról dolgozni nem is olyan egyszerű feladat, sokszor stresszes valljuk meg. Bizosan neki sem könnyű elvégezni a munkát home-officeból. Közeleg az anyák napja, ugye észbentartod? 

Lepd meg te is édesanyádat valamilyen egyedi, kézzel készített női karkötővel, amely oldja a stresszt és növeli anyukád teljesítő képességét az otthoni munkavégzés során. A női karkötő vásárlás nem is lehetne egyszerűbb!

Kattints te is webáruházunkba és rendelj online!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár