fbpx

Ásványkövek tisztítása és feltöltése

A hétköznapokban nagyon fontos a gyógyító ásványköveket mindennapi életünk részévé tenni. Ne legyenek elvárásaink, csak engedjük el magunkat, ne engedjük be a negatív, és rossz gondolatokat, csak a belső békére, lelki csendre fókuszáljunk.

Az is nagyon fontos, hogy a bőrünkben jól érezzük magunkat, ne legyen rosszkedvünk, legyünk tele tervekkel, ezzel is a pozitív életszemléletünket kivetítve a külvilág felé. Lelki és szellemi kondíciónk megőrzése tekintetében hajlamosak vagyunk nagyon sok módszert kipróbálni. Ebben a tekintetben a gyógyító ásványok használata is egy ilyen módszernek mondható, de egy ásványkő gyógyhatását csak akkor fogja kifejteni, ha hiszünk is abban.

Gyógyító asványkövek, női ékszerek gondozása

Ezek az ásványgyöngy női ékszer termékek a mindennapi életben gyakran olyan területeken hatnak, ahol nem is számítanánk rá. A kövek rendszeres tisztítása és alkalmankénti feltöltése nagymértékben segíti a gyógyhatást. A tisztításuk történhet természetes vízzel, forrásvízzel, vagy akár a friss patak vizével is, amely megszabadítja az ásványkövet a a negativitástól is.

női ékszer

Ha másfajta tisztítási módszert keresünk, akkor szóba jöhet még a sóval történő tisztítás is. Ez úgy zajlik, hogy egy kisebb edénybe sóágyat alakítunk ki, majd ebbe helyezzük bele a köveket. Néhány óra elteltével vegyük ki a köveket és jó alaposan öblítsük le hideg vízzel ezeket a természeti kincseket.

A gyógyító ásványkövek feltöltésére számos módszer létezik, ezek közül néhányat megemlítünk.  

Annak érdekében, hogy az ásványok erejét erősítsük, az alábbi feltöltési módszereket alkalmazhatjuk:

  • növő holdkor, vagy holdtöltekor rakjuk ki az ablakba a köveket, 
  • kellemesen simogató napsütéskor tegyük ki egy órára napozni a köveket az ablakba.

Feltöltési eljárás lehet még az is, amikor meditációra, jógaórára, vagy egy kirándulásra is magunkkal visszük kedvenc asványgyöngyeinket egy kézzel készített női karkötő formájában. 

Annyit még szeretnénk megemlíteni, hogy a napon való feltöltéskor figyeljünk arra, hogy bizonyos ásványkövek nem bírják a tűző napot. Ekkor másfajta feltöltési módszert érdemes választani.

Nem néztél még körbe webáruházunkban? Akkor ne tétovázz és kalandozz el az asványgyöngyökből készült női és férfi karkötők világában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár