fbpx

A Föld belsejéből bányásszák az ásványköveket

A Föld belsejében fordulnak elő az ásványok, amelyek természetes eredetű, kristályos szerkezetű anyagok. Bolygónk ajándékát az elődeink már az ókorban is hordták magukon, hittek ezeknek a testre-lélekre gyakorolt jótékony hatásában. 

Úgy tartották, hogy az ásványkövek pozitív irányú változást hoznak az életükbe, miközben elűzik a rontásokat, átkokat, valamint az  egyéb negatív impulzusokat, amik egyenesen az univerzumból jönnek. Az istenek adományának tekintették az ásványokat, amelyek az emberek életét sokkal örömtelibbé teszik, megoldást nyújtanak számukra a testi-lelki problémákra.

Az ásvány karkötők igazán stílusos ékszerek

Az ásványkövekből készült karkötőkben a természet ereje lakozik. A lehetőségek tárháza közel kimeríthetetlen, hiszen rengeteg különleges változatát is megvásárolhatod. Ez azt jelenti, hogy az egyszerűbb, visszafogottabb darabok mellett a díszesebbek közül is válogathatsz bármilyen alkalomból. 

Ezeket a csodálatos ékszereket nem csak a kinézetük miatt érdemes magadra venned, hanem azért is, mert a természet erejével segítenek az embereknek.

Páros wood crown karkötő

Az ásvány női vagy férfi karkötők hatásai attól függően változnak, hogy pontosan milyen ásványokból készülnek az ékszerek. Mivel az ásvány karkötők életünk különböző területeire vannak hatással, mindegyik saját erején keresztül tud hatni problémáinkra, életünkre. Ha az életünk minőségén szeretnénk változtatni, akkor nyugodtan fordulhatunk az ásványkövekhez – nem csak a lelki, hanem a testi síkon is. 

Számos díszítési technikával készülnek az egyedi ásványgyöngy ékszerek

Az ásványkő ékszerek lehetnek medálos, medál nélküli, egy- vagy akár többféle ásványból készített karkötők. A repertoár az ásványi karkötők nagyon változatos képét mutatja, amiről bárki meggyőződhet, ha szemügyre veszi a hazai webáruházak kínálatát. 

A szakértők azt mondják, hogy bizonyos ásványok erősítik egymást, ezért olyanokat is készítenek, melyek többféle ásványkövekből vannak összefűzve. Amikor valaki átnyújt egy ilyen egyedi ékszert a kedvesének, vagy a barátjának, akkor a bennük rejlő jótékony hatásokat is odaajándékozzák egyidejűleg. 

Mutasd ki te is a törődést, gondoskodást és lepd meg szeretteidet valamilyen mutatós darabbal, melynek hatására a mindennapjaink sokkal nagyobb szeretetben, vidámságban, jólétben telhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár