fbpx

Azok a legcsodálatosabb napok az életünkben, amelyek vidáman, teljes szeretetben, és nyugodtan körülményeket teremtve telnek. Az emberek életében azonban gyakran váltogatják egymást a rossz és a jó napok, ennek eredményeképpen sok esetben lelkileg és fizikailag is kimerülhetünk. 

Az ásvány karkötő ékszerek viselésével nagyon sokat tehetünk azért, hogy ne a mindennapi stressz  jellemezze az életünket, hanem lelkivilágunkat a nyugalom és harmónia kettőssége jellemezze. 

Napjainkban az ékszerek sokféle ásványgyöngyből készülnek, ezek pedig olyan ékességek, amelyek támogatják a viselőjük egészségi és lelkiállapotának a javítását, karbantartását.

Akvamarin ásványkő tulajdonságai

Az akvamarin ásványkő a boldogság, a remény és az örök fiatalság köveként ismert. Készítenek belőle ásvány medálokat, női, vagy férfi ásványgyöngy karkötőket, nyakláncokat is. A megfelelő hatást úgy érhetjük el, ha viselés közben az ásványkristály érintkezik a bőrünkkel, így maximálisan kitudja fejteni pozitív hatását testünkre, illetve lelkünkre is.

Ez a fajta ásvány kristály segít az embereknek abban, hogy lazábbak legyenek a mindennapokban, ezáltal is csökkentve a depressziójukat, a hangulati változásaikat. Kék színével az akvamarin kristály nyugalmat, békét és kiegyensúlyozottságot kölcsönöz a viselőjének, amelyhez magabiztosság is párosul.

Az akvamarinból készült páros karkötő ékszer nagyon hasznos lehet a hétköznapok forgatagában, hiszen a boldog párkapcsolat kövének is hívják. 

achát karkötő

Párkapcsolatok erősítése ásványkövekkel

Segíti a párokat abban, hogy a felek közti különbségek eltünjenek, feloldja a lelki gátakat, valamint a párkapcsolatok megerősítésében is hatalmas szerepet játszik. 

Az emberek egészségi állapotát is pozitívan tudja befolyásolni, hiszen szabályozza a mirigyek működését, hasznos a pajzsmirigy problémák kezelésében, végül, de nem utolsósorban az immunrendszert is képes megerősíteni.

Az Achát Amoor női ékszer nem csak, hogy elegáns viselet, de még hozzásegíti viselőjét a békesség megteremtéséhez is. Mivel achát kristályból készül kézzel – teljességet hoz az emberek életébe, mind gazdasági téren, mind pedig üzletileg is.


Egy másik ásványgyöngy kristályt is belerakunk ebbe a gyönyörű karkötőbe, mégpedig az onixot. Az onoix arról ismeretes, hogy támogatja a józan logikus gondolkodást, viselője kitartó, mentálisan erős, félelmet nem ismerő személyiség.

One Reply to “Békés környezetet teremt a valódi achát ásvány karkötő”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár