fbpx

Napjainkban a saját bőrünkön érezhetjük, hogy a pozitív gondolkodás, mennyire fontos a hazánkat is sújtó karantén idején. A testet és leleket egyaránt védelmező karkötő készítése során a profi ékszerkészítők odafigyelnek az ásványkövek gondos kiválogatására. 

Akik kedvelik az ásványékszereket tudják, hogy az ásvány kövekből készült ékszerek gyógyító hatással vannak az emberek lelki és szellemi állapotára. 

Karkötő választás ballagásra, érettségire

A ballagásra, vagy érettségire kiszemelt ajándék kiválasztása során a vásárlók ma már nem csak az ásványok szépségét és minőségét tartják elsődleges szempontnak. Manapság már a megfelelő férfi, vagy női karkötő viselése során fontos szerepet kap annak anyaga is, milyen annak az ásványgyöngynek a gyógyhatása, illetve a kisugárzása.

páros karkötő


Különböző betegségekre, más és másfajta ásványkő karkötő

A szeleneit, az amazonit, tejkvarc, vagy éppen a zafír is tökéletes választás lehet az agyi funkciók serkentésére. 

Mivel a cukorbetegség már civilizációs népbetegség, ezért cukorbetegeket nem csak az idősebb korosztályban találhatunk. Nekik lehet hasznos megoldás, ha ametisztből vagy hegyikristályból készült ásvány karkötőt viselnek a mindennapokban. 

Az  aventurinból, borostyánból, kalcitból, vagy éppen labradoritból készült ásványkő ékszerek alkalmasnak bizonyulnak arra, hogy segítsenek az allergiáktól szenvedő embertársainknak. 

Nem szabad elfelejteni, hogy az ásványkövek gyógyhatásán nagymértékben segít, ha rendszeresen tisztítjuk őket és fel vannak töltve. Köztudott, hogy az ásványok olyan természetes képződmények, amelyek rezgéseket vesznek fel és közvetítenek. A megtisztításnak az lenne a lényege, hogy az ásványkő szállítása során felvett külső rezgésektől megszabadítsuk a követ. 

Ezek után már készülhet is belőle az egyedi ásvány karkötő, gondosan összeválogatott ásványgyöngyökből.

A vizes tisztítást úgy hajtsuk végre, hogy az ásványkő karkötő ékszert tegyük egy üvegedénybe, majd ezekután vékony sugárban folyassuk rá a vizet. Pár percig pedig hagyjuk az edényben pihenni. Ez az eljárás azért fontos, mert a folyóvíz által az edényben lévő vízben gerjesztett rezgés megtisztítítja az ásvány köveinket. Ennek eredményeképpen pedig eltávolítja belőlük az eddig kapott információkat.

Ismerd meg páros karkötő szettjeinket webáruházunkban, mely ideális ajándék lehet évfordulóra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár