fbpx

Az ásványgyöngy ékszerek világában az ásványból készített ékszerek igen csak keresett ékszernek számítanak. Ugy, mint a nyakláncok, női karkötők, fülbevalók, ami annak köszönhető, hogy az ásványkövek jótékony hatással rendelkeznek. 

Ha például megnézzük a fekete turmalin, a szodalit és a hegyikristály ásványkövek tulajdonságait, akkor láthatjuk, hogy az ilyen alapanyagokból készült férfi, vagy női ékszerek mennyire jó hatással lehetnek mindennapi életünkre.

Ezeket a típusú ásvány ékszereket férfiak és nők egyaránt hordhatják, hiszen önbizalom erősítő, illetve védelmező hatással rendelkeznek.  

A fekete turmalinról köztudott, hogy legalább annyira ismert ásványkő, mint a hegyikristály. Ami pedig a jótékony hatását illeti, nagyon jó energiahordozó, segíti viselőjét a belső béke megtalálásában, valamint azt is érdemes tudni róla, hogy csakratisztító hatása is van.

A szodalit ásványról azt kell tudni, hogy mesterkristályként is ismert, nagy szerepet játszik a lelki béke megerősítésében és még pozitívan hat az önértékelésre, kommunikációs képességre is.

Ha depresszióban szenvedsz, akkor érdemes hegyikristály ásványgyöngyből készített ékszert viselnie, mivel segíthet a depressziós állapot leküzdésében és nagyon jó hatással van az agyi funkciókra, idegrendszerre is.

ásványkő karkötő

Karkötő készítés kézzel

Láthatod, hogy az egyedileg kézzel készített ásvángyöngyökből készült ékszerek különböző szerveinkre vannak jótékony hatással. Ha pedig megfelelően kombinálva viseljük ezeket, akkor még nagyobb hatást gyakorolhatnak az egészségünkre, valamint a lelki világunkra. 

A mindennapi életünk szinte már elképzelhetetlen az ásványkövek hordása nélkül. Ezek az ásványok együttessen olyan erővel vértezik fel a viselőjét, amely megteremti az alapvető lelki szükségleteink részét képező belső harmónia, belső béke megteremtését. 

Nagyon fontos az, hogy belülről lelkileg rendben legyünk, mert akkor másképpen állunk hozzá a felmerülő problémákhoz, nehezebb élethelyzetekhez. A testi-lelki egészség szükséges ahhoz, hogy életkedvünk megváltozzon, lelkesen vágjunk neki céljaink eléréséhez, még a kilátástalannak tűnű élethelyzetekben is.

Karkötő férfiaknak

Az óceán jáspis ásványkőből készült Blue&Crown férfi karkötő nem csak, hogy növeli türelmünket, segíti szellemi fejlődésünket, de még a pozitív vibrációjának köszönhetően növeli is viselőjének a jókedvét, lelki állapotát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár